ACTIVITAT JESÚS MONCADA AL CEIP SAN JUAN BAUTISTA

El passat dia 11 d’abril  l’alumnat del col·legi CEIP San Juan Bautista de Saidí varem fer l’activitat de la modalitat A del Programa Jesús Moncada. Aquest any hem fet l’activitat: “Taller de jocs malabars: gaudir i reciclar. Marta Castelló Llop”.

Tant el taller de boles de malabars con l’activitat posterior de jugar a jocs de malabars en diferents eines de circ ha set un èxit.

La primera part ha set divertida, tots han pogut experimentar fent 2 boles de malabars en globus i menjar de gallines, a més a més, hem pogut conèixer un dialecte diferent del català que es parla en la zona Aragonesa de la Franja, el dialecte que ens ha regalat la Marta en les seves explicacions.

La segona part ha set més lúdica, l’alumnat ha pogut experimentar amb diferents materials de circ i ha set força divertit.

La valoració de l’alumnat i del professorat ha set positiva, una bona activitat per gaudir i conèixer les activitats de circ. Repetirem!!!!!


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn