PRESENTACIÓ DEL MAPA DE TOPONÍMIA DE MEQUINENSA

El passat 19 de febrer, dins de les actes de celebració del Dia de la llengua materna, es va presentar el mapa de toponímia de Mequinensa al Centre d’Estudis Jesús Moncada. L’edició ha sigut possible gràcies a la col·laboració del ajuntament de la localitat, la comarca del Baix Cinca i la Direcció General de Política Lingüística del Govern d’Aragó.

Aquest mapa, que forma part d’una sèrie de zones d’Aragó on es parla aragonès i català, es va començar a elaborar amb l’alcaldessa Magda Godia, recentment desapareguda, per la qual cosa l’acte es va convertir en un homenatge a la seua figura.

Així mateix, Jaume Arbiol, guanyador del III Premi d’Investigació Jesús Moncada, va presentar el seu treball Mequinensa 1808 – 1898: 90 anys del segle XIX.

Per llegir-ne més:

D’esquerra a dreta, el president de la comarca del Baix Cinca, Marco Ibarz, l’alcalde de Mequinensa, Antonio Sanjuán, i l’assessora docent de la Direcció General de Política Lingüística, Azucena López.

Jaume Arbiol, guanyador del III Premi d’Investigació Jesús Moncada


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn