MEQUINENSA ACOLLIRÀ LA CERIMÒNIA DE LLIURAMENT DEL PREMI “DESIDERI LOMBARTE 2023” A MAGDA GODIA

La Sala Goya de Mequinensa acollirà, el pròxim 8 de juny, a les 20.00 hores, el lliurament del premi “Desideri Lombarte 2023”.

Es tracta d’un guardó atorgat pel Govern d’Aragó a través de la Direcció General de Política Lingüística per reconéixer una labor continuada o d’especial notorietat i importància, en qualsevol dels àmbits socials, culturals, esportius, artístics, econòmics, etc. que suposen un destacat benefici per al català d’Aragó.

En la present edició, el jurat ha decidit concedir el premi, a títol pòstum, a Magdalena Godia Ibarz “Per la seua decidida contribució a la defensa i dignificació del català d’Aragó. Perquè amb la seua cordialitat, energia i amor per la terra, ens ha ensenyat a estimar la llengua i la literatura aragonesa en català des de la seua Mequinensa natal. El seu actiu compromís en favor de la cultura des de la seua responsabilitat política queda per sempre com un exemple per a la societat aragonesa”

L’acte, que serà conduït per Maite Moret Oliver, i amenitzat per les actuacions de diversos grups musicals, comptarà amb la presència del Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Felipe Faci Lázaro; del director general de Política Lingüística, José Ignacio López Susín; de l’alcalde de Mequinensa, Antonio Sanjuán Soler; i del president de la Comarca del Baix Cinca/Baix Cinca, Marco Antonio Ibarz Guillén.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn