L’IES MATARRAÑA DE VALL DE ROURES CELEBRA EL DIA DE LA LLENGUA MATERNA

El dijous 24 de març, l’IES va celebrar formalment el Dia de la Llengua materna, que va ser traslladat, des del 21 de febrer, a aquesta data a causa de la pandèmia.

Durant els actes es va presentar el llibre guanyador del Premi Guillem Nicolau 2021de literatura en català convocat pel Govern d’Aragó, Terra Agra, del periodista i escriptor original de Vall de Roures, Lluís Rajadell. L’autor va assistir a un parell de classes de Tercer d’ESO on va explicar als i les alumnes el llenguatge periodístic i va respondre preguntes sobre la seua feina com a periodista i com a escriptor.

A l’hora del pati es va presentar l’exposició La festa de Sant Antoni al Matarranya, amb l’assistència de molts i moltes alumnes, un grup dels quals van rebre llibres de regal com a premi a la seua col·laboració.

A aquests actes també van assistir els regidors de la Comarca del Matarranya i l’assessora tècnica docent de català de la Direcció General de Política Lingüística.

A més a més, el proper Dia de la Llengua, el centre va rebre la visita d’Aragón TV en el programa Buenos días Aragón, on un equip mòbil va connectar en directe duran una classe de 3r d’ESO en l’assignatura de català:

 


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn