JORNADA D’ESCRIPTORS EN CATALÀ D’ARAGÓ “LLETRES QUE SÓN PONTS” A MEQUINENSA / JORNADA DE ESCRITORES EN CATALÁN DE ARAGÓN “LLETRES QUE SÓN PONTS” EN MEQUINENZA/MEQUINENSA

JORNADA D’ESCRIPTORS EN CATALÀ D’ARAGÓ “LLETRES QUE SÓN PONTS” A MEQUINENSA

L’Espai Jove i el Centre d’Estudis Jesús Moncada de Mequinensa acolliran dissabte que ve, 28 de maig, la jornada d’escriptors en català d’Aragó i de comarques veïnes de Catalunya sota el nom Lletres que són Ponts.

La inauguració donarà principi a les 10.30 hores de mans de Ramon Sistac, acadèmic de l’Acadèmia Aragonesa de la Llengua, a la qual seguirà una conferència del sociolingüista de Matarranya Natxo Sorolla, que abordarà la situació actual i les perspectives de futur del català d’Aragó.

La resta de la jornada es dedicarà a la presentació de les novel·les de Mercè Ibarz, Ferran Sàez, Margarida Aritzeta, Anna Sàez, Teresa Ibars, Lluís Rajadell, Carles Terés i Merche Llop.

Clausurarà l’acte la presentació per Marc Biosca del seu llibre Jesús Moncada, mosaic de vida.

Llegir-ne més: https://tempsdefranja.org/esdeveniments/lletres-que-son-ponts-trobada-literaria-a-mequinensa/

JORNADA DE ESCRITORES EN CATALÁN DE ARAGÓN “LLETRES QUE SÓN PONTS” EN MEQUINENZA/MEQUINENSA

El Espacio Joven y el Centro de Estudios Jesús Moncada de Mequinenza/Mequinensa acogerán el próximo sábado, 28 de mayo, la jornada de escritores en catalán de Aragón y de comarcas vecinas de Cataluña bajo el nombre Lletres que són Ponts.

La inauguración dará comienzo a las 10:30 horas de manos de Ramon Sistac, académico de la Academia Aragonesa de la Lengua, a la que seguirá una conferencia del sociolingüista de Matarraña Natxo Sorolla, que abordará la situación actual y las perspectivas de futuro del catalán de Aragón.

El resto de la jornada se dedicará a la presentación de las novelas de Mercè Ibarz, Ferran Sàez, Margarida Aritzeta, Anna Sàez, Teresa Ibars, Lluís Rajadell, Carles Terés y Merche Llop.

Clausurará el acto la presentación por Marc Biosca de su libro Jesús Moncada, mosaic de vida.

Leer más: https://tempsdefranja.org/esdeveniments/lletres-que-son-ponts-trobada-literaria-a-mequinensa/


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn