COMENÇA EL SEMINARI DE FORMACIÓN DEL PROFESSORAT DE LLENGUA CATALANA / COMIENZA EL SEMINARIO DE FORMACIÓN DEL PROFESORADO DE LENGUA CATALANA

Comença la trenta-quatrena edició del Seminari autonòmic per a professors i professores de Llengua catalana. Dimecres, 23 de novembre de 2022. IES Ramón J. Sender de Fraga.

Aquest seminari, organitzat pel Centre de Professorat de Montsó en col·laboració amb el Centre de Professorat d’Alcorisa i la Direcció General de Política Lingüística, té els següents objectius:

  • Analitzar les necessitats tant del professorat de català i en català com del seu alumnat i centres educatius.
  • Adquirir estratègies educatives per a l’ensenyament de la llengua catalana.
  • Elaborar i intercanviar materials.
  • Coordinar i millorar la situació de l’ensenyament del català en els diferents centres d’Aragó.

El director general de Política Lingüística del Govern d’Aragó, José Ignacio López Susín, i l’assessora del CP de Montsó, Belén Palús, donaran la benvinguda al professorat a aquesta primera sessió. Les sessions de 2023 se celebraran el 19 de gener (en línia), el 8 de febrer (IES Ramón J. Sender de Fraga) i el 24 de març, juntament amb el Seminari de professorat d’Aragonés, en Vall de Roures.

DÍPTIC / DÍPTICO:

Comienza la trigésimo cuarta edición del Seminario autonómico para profesores y profesoras de Lengua catalana. Miércoles, 23 de noviembre de 2022. IES Ramón J. Sender de Fraga.

Este seminario, organizado por el Centro de Profesorado de Monzón en colaboración con el Centro de Profesorado de Alcorisa y la Dirección General de Política Lingüística, tiene los siguientes objetivos:

  • Analizar las necesidades tanto del profesorado de catalán y en catalán como de su alumnado y centros educativos.
  • Adquirir estrategias educativas para la enseñanza de la lengua catalana.
  • Elaborar e intercambiar materiales.
  • Coordinar y mejorar la situación de la enseñanza del catalán en los diferentes centros de Aragón.

El director general de Política Lingüística del Gobierno de Aragón, José Ignacio López Susín, y la asesora del CP de Monzón, Belén Palús, darán la bienvenida al profesorado a esta primera sesión. Las sesiones de 2023 se celebrarán el 19 de enero (online), el 8 de febrero (IES Ramón J. Sender de Fraga) y el 24 de marzo, juntamente con el Seminario de profesorado de Aragonés, en Valderrobres.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn