AMICS DE NONASP COMPTEN EN UN VÍDEO LES SEUES ACTIVITATS DELS ÚLTIMS MESOS

L’associació Amics de Nonasp no va descansar a l’estiu.

Al llarg del mes d’agost, van ser moltes les activitats que es van promoure en favor de la cultura, de la llengua catalana d’Aragó i de la revitalització del municipi.

Les ranxeres, les jotes i les cançons del Matarranya, que van sonar de la mà de Manolo Giner i Florencio Roc, el maneig del saxofon a càrrec de Monty Jazz Quartet o la gramola que nos va fer viatjar a la dècada de 1970 per a reviure les cançons de Abba, AC DC o Eric Clapton, van fer que Nonasp no faltara a la seua cita con la música.

Tampoc ho va fer la literatura, que va comptar amb la presència de Merxe Llop, que es va oferir a comentar i signar als que així ho desitjaren, la seua obra Sílverti, con la que va resultar guanyadora del premi “Guillem Nicolau”.

L’agenda es va completar amb la presentació del Mapa de Toponímia i Patrimoni de Nonasp, en la qual van participar, al costat de Joaquín Llop (alcalde de Nonasp) i José María Ráfales (president de l’Associació Amics de Nonasp), els directors generals de Política Lingüística, José Ignacio López Susín, i d’Ordenació del Territori, José Manuel Salvador. Aquest treball se suma així als esforços que des de la Comissió Aragonesa de Toponímia s’estan invertint en aquest camp.

Pot veure el resum de totes aquestes activitats en el següent vídeo:


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn