AMIC-FICCIONS ACONSEGUEIX UNA PARTICIPACIÓ HISTÒRICA AMB 4.493 ALUMNES INSCRITS, 110 D’ARAGÓ

Aragó suma dos instituts nous a l’aventura de crear històries: l’IES Ramón J. Sender i l’IES Bajo Cinca de Fraga.

Concretament, participen un total de 110 alumnes inscrits de Tamarit de Llitera, Vall de Roures i Fraga, de 4 centres educatius, augmentant la participació un 46 % respecte a l’any passat. L’IES La Llitera de Tamarit de Llitera, per segon any consecutiu, és el centre més participatiu de la comunitat autònoma, amb un total de 42 inscrits, seguit de l’IES Matarraña de Vall de Roures, amb 33 participants.

A més, enguany comptem amb la presència de dos centres de Fraga que s’han sumat a l’aventura de crear històries. L’IES Ramón J. Sender, amb 33 participants, i l’IES Bajo Cinca, amb un total de 2 participants.

El concurs “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries” està enfocat a alumnes de 14 a 18 anys que cursin 2n cicle d’ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa, creada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), busca impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants, així com fomentar l’escriptura i la literatura en català.

Enllaç a la nota de premsa:

Web del concurs:


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn