TÚ QREBUSQUES AL CEIP MARIA MOLINER DE FRAGA

El nostre centre va iniciar el projecte TÚ QREBUSQUES ja fa uns quants cursos amb la finalitat de donar visibilitat a tots els arbres que tenim plantats en el jardí del nostre centre.

Cada aula d’alumnes té apadrinat un d’aquests arbres. Al llarg de cada curs es realitzen diferents activitats per tal de conèixer millor aquests arbres que formen part de l’entorn natural del nostre centre: poemes, dades científiques sobre aquests, art, cançons, endevinalles, etc..

Cada curs hem aconseguit millorar el jardí de la nostra escola gràcies als ajuts econòmics del Programa Jesús Montcada: codis QR, casetes pels ocells, etc…

Aquest curs hem pogut confeccionar, com a resultat final del nostre projecte TU QREBUSQUES, un panell informatiu on hi podem localitzar tots els arbres de la nostra escola. L’hem penjat en una paret externa de l’edifici d’infantil per a que tota la comunitat educativa pugui veure’l i per donar, si és possible, més visibilitat al nostre projecte, i per poder ser utilitzat com un recurs educatiu més, dins de la nostra programació com a docents.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn