SEGON ACCÈSSIT PER AL CRA DOS AIGÜES

El passat dissabte, 27 de maig, al matí, van fer l’entrega de premis de la huitena edició del concurs Tísner de Creació de Jocs de Català, al Museu Marítim de Barcelona.
Al Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català participen alumnes d’11 i 12 anys de tot el domini lingüístic, i té l’objectiu que tots els membres de la comunitat escolar descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana a partir de la creació del seu propi joc de taula.

«El Xicleretàs» i «Salva la cuca», van ser els jocs presentats pel CRA dos Aigües de Favara i Nonasp, dos de 75 jocs en total i una de les 56 escoles presentades del Principat, la Franja, el País Valencià i les Illes Balears que s’hi van presentar.

Se’n van endur una sorpresa molt gran, quan es van assabentar que s’emportaven el segon accèssit , on els regalaven una experiència amb els «jocs jugantots». https://activijoc.es/jocs-gegants/jugantots/ per a tota l’escola

Per més informació mireu aquests enllaços: http://cradosaguasfabara.blogspot.com/

CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn