PINTURA EXPERIMENTAL AL C.E.I.P. D’ARÉN

El dijous dia 28 d’abril es va dur a terme l’activitat Pintura experimental a l’escola d’Arén. Els alumnes de primària van poder pintar un mural col·laboratiu utilitzant diferents tècniques artístiques. L’activitat s’emmarca dins del Projecte Jesús Moncada, que està finançat pel Govern d’Aragó.

El monitor del taller, Adrián Galindo, va ser l’encarregat d’explicar en català d’Aragó totes les instruccions necessàries per poder pintar el mural i explicar als alumnes com havien de fer les barreges de colors primaris per obtenir els colors secundaris, a més de diferents tècniques artístiques com el puntillisme. A l’escola d’Arén, l’assignatura d’Educació artística es realitza en català ,per tant, la activitat s’encaixava perfectament dins del projecte lingüístic de l’escola.

La professora de català i els alumnes de primària van rebre la proposta de l’Adrián amb molt bons ulls i van col·laborar amb tot el que se’ls hi va dir.

Desitgem que l’any vinent puguem tornar a participar al projecte Jesús Moncada del Govern d’Aragó i realitzar una nova activitat ja que aquesta va ser molt engrescadora.

1ª Fase explicació

2ª fase: inici del mural

3ª fase: producte final


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn