MONSTRES RECICLATS AL COL·LEGI DE MONTANUY

El divendres dia 22 d’abril es va dur a terme l’activitat de Monstres Reciclats al C.E.I.P de Montanuy. Els alumnes van poder construir monstres amb materials reciclats i l’activitat s’emmarca dins del Projecte Jesús Moncada, que està finançat pel Govern d’Aragó.

El monitor del taller, Adrián Galindo, va ser l’encarregat d’explicar en català d’Aragó totes les instruccions necessàries per poder construir els Monstres. Les peces s’unien amb la pistola de termostable i amb la seva ajuda els alumnes adherien els diferents envasos usant la seva imaginació. A l’escola de Montanuy, l’assignatura d’Educació artística es realitza en català, per tant, la activitat s’encaixava perfectament dins del projecte lingüístic de l’escola.

Els professors i professores del centre i els/les alumnes d’infantil i primària van rebre la proposta de l’Adrián amb molt bons ulls i van col·laborar amb tot el que se’ls hi va dir.

Desitgem que l’any vinent puguem tornar a participar al projecte Jesús Moncada del Govern d’Aragó i realitzar una nova activitat tant divertida i imaginativa com la que vam realitzar.

Mostra dels treballs realitzats.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn