LLUÍS RAJADELL PRESENTA TERRA AGRA, PREMI GUILLEM NICOLAU 2021, A LA FIRA DEL LLIBRE I EL CÒMIC DE TEROL

El dissabte 14 de maig, Lluis Rajadell va presentar la seua obra de relats curts, Terra Agra, a la Fira del Llibre i el còmic de Terol. Aquesta obra va resultar guanyadora del Premi Guillem Nicolau 2021, dirigit a fomentar i difondre la creació escrita en català d’Aragó.

Segons l’acta de concessió del premi, Terra Agra aporta una nova reflexió sobre fets històrics d’una manera original i creativa, a través de relats curts vinculats al territori que traslladen al lector a mig camí entre la realitat i la ficció. Això es deu, en gran part, als diàlegs, que reflecteixen la parla dialectal de la comarca aragonesa on s’ambienten les narracions, el Matarranya, ho que constitueix una magnífica manera de preservar el nostre català d’Aragó.

L’acte va ser presentat per Azucena López, assessora de la Direcció General de Política Lingüística, y el llibre va ser comentat per Chusé Aragüés, editor de Gara d’Edizions.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn