LLIURAMENT DEL PREMI DESIDERI LOMBARTE 2021 A MASSALIÓ

El dissabte 25 de setembre, dins del marc del Dia europeu de les Llengües, que es celebra cada any el dia 26 de setembre, tingué lloc a Massalió el lliurament del Premi Desideri Lombarte 2021.

Enguany, el premi es va repartir entre Pasqual Vidal i Fígols, veí de la localitat, José Antonio Carrégalo, de Mont-roig, tot dós recentment desapareguts, i la revista Temps de Franja.

L’acte, celebrat al poliesportiu amb totes les mesures de seguretat i presentat per la mestra i musicòloga Margarita Celma, va estar presidit pel Conseller d’Ensenyament, Cultura i Esports del Govern d’Aragó, Felipe Faci; el Director General de Política Lingüística, José Ignacio López Susín; l’alcalde de Massalió i president de la Comarca del Matarranya, Rafael Martí, i l’alcaldessa de Mont-roig, Glòria Blanc.

Per una crònica completa de l’acte, escrita per Màrio Sasot, que també forma part de la premiada revista, es pot visitar aquest enllaç.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn