L’IES MIGUEL DE MOLINOS DE SARAGOSSA SE’N VA «A ESCAMPAR LA BOIRA» AMB ELS INSTITUTS DE FRAGA / EL IES MIGUEL DE MOLINOS DE ZARAGOZA SE VA «A ESCAMPAR LA BOIRA» CON LOS INSTITUTOS DE FRAGA

L’IES Miguel de Molinos de Saragossa se’n va «a escampar la boira» amb els instituts de Fraga

Avui s’emet el programa  al qual va assistir un grup de la matèria Cultura Audiovisual II de l’IES Miguel de Molinos de Saragossa juntament amb les seues companyes i companys dels instituts Baix Cinca i Ramón J. Sender de Fraga.

En el seu blog podem llegir el següent:

Malgrat que el programa es desenvolupa en diversos idiomes, entre ells, Aragonés i Català, llengües que no parlem, no va ser un obstacle i vam poder gaudir de l’entrevista a la periodista Thaïs Viles. Tot això, gràcies a la dinàmica tan entretinguda entre el presentador i el copresentador, que interactuaven constantment amb el públic. Dues hores d’enregistrament que se’ns van passar volant.

Un exemple clar de la convivència entre les tres llengües d’Aragó.

Podeu llegir la notícia completa a les xarxes socials de l’IES Miguel de Molinos.

INSTAGRAM          BLOG MIMOVENTO

El IES Miguel de Molinos de Zaragoza se va «a escampar la boira» con los institutos de Fraga

Hoy se emite el programa al que asistió un grupo de la materia Cultura Audiovisual II del IES Miguel de Molinos de Zaragoza junto con sus compañeras y compañeros de los institutos Bajo Cinca y Ramón J. Sender de Fraga.

En su blog podemos leer lo siguiente:

A pesar de que el programa se desarrolla en varios idiomas, entre ellos, Aragonés y Catalán, lenguas que no hablamos, no fue un obstáculo y pudimos disfrutar de la entrevista a la periodista Thaïs Villas. Todo ello, gracias a la dinámica tan entretenida entre el presentador y el copresentador que interactuaban constantemente con el público. Dos horas de grabación que se nos pasaron volando.

Un ejemplo claro de la convivencia entre las tres lenguas de Aragón.

Podéis leer la noticia completa en las redes sociales del IES Miguel de Molinos:

INSTAGRAM          BLOG MIMOVENTO


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn