CONTAPATIS: CEIP SAN JOSE DE CALASANZ FRAGA 2023

El divendres 21 d’abril vam celebrar Sant Jordi, el dia del llibre i el dia d’Aragó.
Vam fer tallers de mantons de manila, parades de llibres i un recital de poesies i contes per tot el pati. Els petits s’ho van passar molt bé escoltant històries i poesies explicades pels més grans. Tot això acompanyat de música amb directe , interpretada per alumnes del centre que ocupaven diferents espais de tot el pati. A més a més, l’associació de pares i pares ens van invitar a esmorzar coca amb xocolata.

En l’acte final, les mares de teatre de l’Amypa, ens van representar la llegenda de sant Jordi com a fil conductor, mentre els alumnes de 3r fins a 6è ens interpretaven unes danses tradicionals. I sabeu qui representava al cavaller Sant Jordi?????? Doncs l’artista guanyadora del concurs «Jotalent» Lorena Margalló (a la que li agraïm molt la seva visita).

I per descomptat, no podia faltar la visita del «Gran Drac», que va desfilar per tot el pati espantant petits i grans.

Així que el dia del Conta patis (coincidint en Sant Jordi) a la nostra escola no van faltar llibres, roses ni moltes altres activitats en les quals vam poder gaudir d’un dia de convivència de tot l’alumnat.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn